Nieuws
Epic Games Store

Gratis games Epic Games Store bekendgemaakt, met kerst mogelijk dagelijks gratis titels

Gratis en voor niets

Geschreven door Jari Klapwijk op
Fort Triumph en RPG in a Box zijn vanaf volgende week gratis voor Epic Games Store-gebruikers

Fort Triumph kwam in 2020 uit en is een strategiegame met XCOM-achtige turn-based gevechten. In RPG in a Box kunnen spelers zelf simpele games en andere interactieve ervaringen maken. Beide titels zijn van 1 tot en met 8 december volledig kosteloos te claimen voor alle gebruikers. Tot en met 1 december is Star Wars: Squadrons nog gratis.

Dealabs-gebruiker billbil-kun meldt dat Epic Games tijdens de kerstperiode dagelijks games weggeeft. Volgens de leaker die voorheen al verschillende keren de PlayStation Plus-games correct voorspelde loopt de kerstactie tussen 15 december en 10 januari 2023. Epic Games heeft dit nog niet officieel bevestigd.

Vorig jaar gaf Epic Games 89 games weg met een gecombineerde waarde van zo'n 2.120 dollar. In 2020 waren dat er 103. Volgens Epic Games werden er in 2021 meer dan 765 miljoen gratis games geclaimd door gebruikers (via VGC). 

Dit artikel delen:

Lees meer

CCO Activision: 'we zijn bereid te vechten voor Microsoft-overname' Hogwarts Legacy-video toont een prachtige herfstochtend
1

Reacties op: Gratis games Epic Games Store bekendgemaakt, met kerst mogelijk dagelijks gratis titels

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    SuperDre

    • 25 november 2022 22:51
    Die van deze week vind ik wel echt bijzonder, star wars squadrons, hopelijk dat het met de kerst ook weer een hoop leuke games zijn, die ze niet al eerder hadden gegeven.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.