Dragon Ball FighterZ voor de Switch krijgt bèta | Gamer.nl

Dragon Ball FighterZ voor de Switch krijgt bèta | Gamer.nl

Bandai Namco heeft op Twitter aangekondigd dat ze een gratis bèta gaan uitbrengen voor Dragon Ball FighterZ op Nintendo Switch. Daarnaast is een trailer online verschenen voor de basisvormen van Goku en Vegeta.

Dragon Ball FighterZ komt 28 september naar de Nintendo Switch, maar om fans kunnen zich volgende maand voorbereiden op de vechtgame via een beta. Een specifieke startdatum is nog niet genoemd.

Wanneer de game 28 september voor Switch wordt uitgebracht, krijgt deze versie verschillende nieuwe multyplayer-modi. Naast de standaard 3v3-gameplay, is het in september ook mogelijk om 1v1- en 2v2-matches te spelen. Daarnaast komt er een offline Party Match-modus voor zes spelers naar de Switch.

Het is onduidelijk of deze modi ook naar andere platformen komen of exclusief voor de Nintendo Switch blijven.

De game is al beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wij hebben het spel in onze review reeds een 9 gegeven.

Basisvormen Vegeta en Goku

Naast de aankondiging van de bèta voor Nintendo Switch is er online een Japanse trailer verschenen waar de basisvormen van Vegeta en Goku worden getoond. Eerder werd al aangekondigd dat de twee basisvormen begin augustus naar de game moesten komen. Deze toevoegingen zijn onderdeel van een patch, waarin ook personages gebalanceerd worden. In de onderstaande trailer zijn de varianten van Goku en Vegeta in actie te zien.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou