Gratis dlc voor Divinity: Original Sin 2 uitgekomen

Gratis dlc voor Divinity: Original Sin 2 uitgekomen

Larian Studios heeft nieuwe downloadbare content voor Divinity: Original Sin 2 uitgegeven.

De dlc - The Four Relics of Rivellon - is nu gratis te downloaden voor iedereen die de Definitive Edition van de game op console of pc heeft gekocht. Larian onthulde de uitbreiding gisteren tijdens de tweede dag van de Guerrilla Collective-stream.

De dlc is volgens Larian "de grootste 'Gift Bag' met gratis content tot nu toe" voor Original Sin 2, met "nieuwe quests, nieuwe loot en nieuwe vijanden". De ontwikkelaar vervolgt: "De uitbreiding laat spelers avonturen beleven in de wereld van Rivellon; waarbij men jaagt op vier gloednieuwe typen armour."

Larian heeft ook een graphic novel gebaseerd op de Divinity-games aangekondigd, genaamd Divinity: Original Sin 2 - Godwoken. Het gaan om een prequel waarin het verhaal voor de tweede game uit de doeken wordt gedaan. Het is nog niet bekend wanneer de graphic novel uit moet komen.

Divinity: Original Sin 2 is beschikbaar op pc, Mac, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze game laatst gekocht voor de Switch. ALLES in mij wil hiervan genieten, maar ben ik de enige die meerdere keren vastliep vanwege net wat te complex qua samenstellen fatsoenlijk samenwerkende party, combat waarbij ik geregeld mijn hele team in de fik zette, etc?

0
test

@Agent 4125 Haha, alles in de fik zetten gebeurd inderdaad vaak, embrace it. De game is vrij pittig, maar als je even doorbijt wel erg rewarding. Belangrijkste tip die ik je kan geven is goed snappen hoe het armor systeem werkt. Magic en Physical armor is veeeeeel belangrijker dan health. Als je veel magic armor hebt, maakt het ook vrij weinig uit dat je in fire staat. Je hebt zelfs speciale skills die je spells goedkoper maken als je in het zelfde element staat. Wat is het grootste probleem waar je tegenaan loopt? Vanaf Act 1 kun je trouwens re-speccen, wat erg nuttig is, aangezien je waarschijnlijk stats en skills all over de place hebt ingezet.

0
test

@WvA Bedankt voor je reactie. Ik weet dat je na Act1 kunt respeccen, maar zo ver ben ik nog niet eens gekomen. Ook de armour tip had ik al gelezen. Problemen vooral: wat is qua classes een goede samenstelling van je team, welke class is het makkelijkst om het begin een beetje soepel door te komen, welke skills zijn onmisbaar en niet al te ingewikkeld om mee om te gaan, iig in het begin? Ik weet dat een deel van de lol zit in het zelf uitvogelen, maar ik ben meerdere keren opnieuw begonnen en kom er gewoon niet uit. En heb ook weer niet heel veel tijd om uberhaupt te gamen :-)

0
test

@Agent 4125 Klinkt heel herkenbaar. Heb genoten van de introductie op het schip en mijn eerste stappen op het eiland. Ik vind het spel ook heel sterk in het roleplayen buiten combat om. Maar op de combat knap ik af: ik kom niet langs de krokodillen op het eerste eiland en ik krijg keer op keer een pak slaag in die ondergrondse arena. Ben al met 3 verschillende karakters gestart, verschillende parties, alles gedaan om armor te maximaliseren. Mijn hoofd karakter is zelfs een undead die ik kan healen met een grote voorraad poison (leuke mechanic!), maar de rest van mijn party legt vrij snel het loodje (en mijn hoofd karakter daarna ook). Ik heb aardig wat ervaring met verschillende RPGs (en RPG-systemen), en een aantal ook op hoge moeilijkheidsgraad goed door kunnen komen. Maar het systeem in dit spel "klikt" niet in mijn hoofd. Dat weerhoudt me er nu (tijdelijk?) van om het spel op te starten.

0
test

@Nefarius Dit heb ik inderdaad ook. Ik vind eigenlijk alles geweldig aan deze game, maar kom ook maar niet in de combat. Ik hoor ook wel dat je in het begin de gevechten zo lang mogelijk moet uitstellen (eerst beetje levellen), maar ook dan 'klikt' het inderdaad maar niet.

0

Aanbevolen voor jou