Gratis demo voor PES 2018 verschijnt volgende week | Gamer.nl

Gratis demo voor PES 2018 verschijnt volgende week | Gamer.nl

Konami brengt een gratis demo voor Pro Evolution Soccer 2018 (PES 2018) op 30 augustus uit. Spelers krijgen de kans om een aantal elementen van de voetbalgame te testen voor de release over drie weken.

De demo bevat de Exhibition- en Co-op-modi en is alleen offline speelbaar. Twee stadions zijn speelbaar: Camp Nou in Barcelona en Signal Iduna Park in Dortmund. Ook het aantal teams is beperkt. Spelers kunnen kiezen uit onder andere Barcelona, Boru ia Dortmund, Inter Milan. Ook worden een aantal Zuid-Amerikaanse en internationale teams beschikbaar gesteld.

Vanaf 30 augustus is de PES 2018-demo te downloaden voor gebruikers op Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 en PlayStation 4. Een pc-versie van de demo wordt niet uitgebracht.

PES 2018 bevat onder andere een nieuwe gebruikersinterface, contextuele afscherming, verbeterde dribbel- en balcontrole, een vernieuwd animatiesysteem en betere lichteffecten. Konami heeft toegezegd dat de pc-versie minstens net zo goed moet worden als de consoleversie. De pc-versie van PES 2017 ontving veel kritiek, omdat deze volgens fans onderdeed voor de consoleversie.

Op 12 september wordt Pro Evolution Soccer 2018 uitgebracht. Een Switch-versie is niet in de maak, hoewel Konami heeft aangegeven open te staan voor het idee.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou