Alienation krijgt in juli gratis nieuwe content | Gamer.nl

Alienation krijgt in juli gratis nieuwe content | Gamer.nl

Op 5 juli komt de eerste grote update voor Alienation uit. De gratis update voegt onder andere een co-op modus voor vier spelers toe. 

De game krijgt ook twee nieuwe moeilijkheidsgraden in de vorm van een Expert- en Master-niveau. Daarnaast komen er ook hogere levels voor helden waar de speler naartoe kan werken. 

Een andere grote verandering is de toevoeging van competities die bestaan uit vijf rangen. Elke competitiecyclus duurt één week waarin spelers nieuwe kogelkleuren kunnen vrijspelen.

Housemarque kondigde ook een nieuwe uitbreiding aan die niet gratis is. De Survivors Pack-uitbreiding komt ook op 5 juli en bevat de vortex granaat, nieuwe gear met unieke aanpa ingsmogelijkheden en zorgt ervoor dat primaire wapens voor alle kla en beschikbaar zullen worden. De prijs van de Survivor Pack-uitbreiding is 6 dollar. 

Voor de Season Pa moeten spelers 10 dollar betalen, maar deze bevat wel gelijk de Survivor Pack en aankomende uitbreidingen zoals de Conqueror’s Pack, de Veteran Heroes Pack, de originele soundtrack en een dynamisch thema.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou