Grand Theft Auto: Vice City-acteur Tom Sizemore overleden

Grand Theft Auto: Vice City-acteur Tom Sizemore overleden

Acteur Tom Sizemore, onder andere bekend van zijn rol in Grand Theft Auto: Vice City, is op 61-jarige leeftijd overleden.

Sizemore kreeg eerder een hersenbloeding en lag in coma. Afgelopen vrijdag kwam hij te overlijden nadat het beademingsapparatuur werd uitgezet.

Sizemore speelde in films als Saving Private Ryan en Black Hawk Dawn. Gamers kennen hem echter vooral als Sonny Forelli uit Grand Theft Auto: Vice City. 

Rockstar Games reageerde op het nieuws: "Tom Sizemores moeiteloze en fenomenale acteerwerk was een inspiratie voor ons allemaal. Dat was al zo voor zijn steroptreden als Sonny Forelli in Grand Theft Auto: Vice City. Rust in vrede, Tom."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Zonde hoor. Er is geen enkele andere acteur die een legeruniform aan kan trekken en zo geloofwaardig overkomen als hij deed. Zelfs in de wat mindere films zoals Pearl Harbor. Ik vind het echt vreselijk dat hij zijn drugs demonen had en daardoor van het scherm verdwenen is.

0
test

@gimbal2 wat dacht je van de film heat daar speelde hij ook een geweldige rol. Hij is niet door drugs overleden maar aan een hersens operatie nadat hem wat is overkomen. Volgens mij had het alleen nu niks met drugs te maken.

0

@hulstpower Exact, Heat was echt zo'n film die 10x beter werd omdat alle acteurs klopten, perfecte casting. Mijn favoriet blijft Black Hawk Down echter. Overal gaan er explosies af en vliegen er kogels rond en hij slentert er dan een beetje casual doorheen alsof het allemaal niet gebeurd. Een geharde veteraan die sterven als een optie heeft geaccepteerd, een rol die hem op het lijf geschreven was.

0

Aanbevolen voor jou