Grand Theft Auto-trilogie tijdelijk niet te koop of speelbaar op pc

Grand Theft Auto-trilogie tijdelijk niet te koop of speelbaar op pc

Het is tijdelijk niet mogelijk om Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition op pc te kopen of te spelen. De Rockstar Game Launcher sinds gisteravond offline.

Op pc wordt de gisteren uitgekomen heruitgave van de befaamde trilogie exclusief via de Rockstar-winkel verkocht, maar daar is de collectie nu tijdelijk niet verkrijgbaar. Ook is de Rockstar Game Launcher al bijna een hele dag offline.

Rockstar liet via social media weten dat de Launcher "tijdelijk offline is voor onderhoud". In een vervolgtweet twee uur geleden bedankte Rockstar fans voor hun geduld en liet het bedrijf weten nog altijd bezig te zijn. Dat betekent dat ook diverse andere Rockstar-games niet speelbaar zijn op pc.

GTA: The Trilogy - Definitive Edition is sinds gisteren digitaal verkrijgbaar. De game is wel te koop op PlayStation- en Xbox-consoles, alsmede Switch. Op 7 december verschijnen fysieke versies van de game. In de collectie zitten vernieuwde versies van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas. 

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou toch denken dat hier meer aan de hand is? Kan al sinds gisteravond niet meer spelen en het enigste wat ze zeggen is "maintenance" maar dat is nu al bijna 20 uur zo. Beetje jammer weer dit.

0
test

@Markus88 Rockstar haat het PC platform en investeert alleen het minimale.

0
test

Toch een rare evolutie daar (en bij andere developers/uitgevers). De games die alleen maar mooier worden staan in schril contrast met de praktijken die alleen maar vuiler worden. Deze industrie is ziek. We hebben geen nieuwe GTA gehad in de PS4-XboxOne era. Enkel de melkkoe GTA Online. De nieuwe generatie is nog maar net een jaar oud of we krijgen dit misbaksel van een trilogie. Het draait niet goed, het is veel te duur, het kon allemaal wat beter en de Switch versie is een draak. Ik heb meer nostalgie naar de praktijken van toen (PS2-PS3/360 periode) dan hun games!

0

Aanbevolen voor jou