Grand Theft Auto: The Trilogy bevat alle muziek uit de heruitgaven uit 2014

Grand Theft Auto: The Trilogy bevat alle muziek uit de heruitgaven uit 2014

Alle muzieknummers uit de in 2014 verschenen heruitgaven van de games zitten in Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition.

Dat heeft Rockstar aan VGC gemeld. Het gaat om de meeste nummers uit de soundtracks, al ontbraken sommige nummers uit de in 2014 verschenen heruitgaven vanwege afgelopen licenties. Het gaat onder andere om twee nummers van Michael Jackson, alsmede Killing in the Name van Rage Against the Machine.

In totaal zitten er meer dan tweehonderd nummers in de trilogie, verspreid over drie spellen en 29 radiostations. Hier is een complete lijst met de nummers te bekijken.

GTA: The Trilogy - Definitive Edition verschijnt morgen digitaal op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Op 7 december verschijnen fysieke versies van de game. In de collectie zitten vernieuwde versies van Grand Theft Auto 3, Vice City en San Andreas. Eerder vandaag lekte er al gameplay uit van de trilogie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze haal ik voor de pc Michael Jackson moet in Vice City zitten als ik het speel.

0
test

Was handig geweest te vermelden dat hij niet te spelen is om 00:00 maar 16u vanmiddag blijkbaar kan iedereen op PS5 wel al spelen? Gezien ik veel mensen zie streamen -.-

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ging er van uit omdat op de eshop niks stond aangegeven qua tijd. Bij mario party stond dat hij om 00:01 beschikbaar was vandaar.. maar goed dan maar vanavond na t werk!

0

Aanbevolen voor jou