Grand Theft Auto 5 begin volgend jaar naar pc | Gamer.nl

Grand Theft Auto 5 begin volgend jaar naar pc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De nieuwe versie van de immens populaire open wereldgame bevat nieuwe wapens, voertuigen, activiteiten, dieren en andere technische verbeteringen, waaronder betere weerseffecten. Ook worden er minstens honderd nieuwe nummers op de radiostations in de game toegevoegd. 

Daarnaast wordt de spelerlimiet van de online modus van de game, GTA Online, naar 30 op PlayStation 4 en Xbox One verhoogd. Het is verder niet bekend of er nog meer nieuwe content voor GTA Online verschijnt, waaronder de veelgevraagde Heists. Wel kunnen spelers hun online personage overzetten naar de nieuwe versie van de game. Rockstar laat daarnaast weten dat mensen die de game reserveren één miljoen dollar aan virtueel geld krijgen om op te maken in de singleplayermodus en online modus.

Grand Theft Auto 5


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou