'Grand Theft Auto 3-remasters komen pas in 2022 uit'

'Grand Theft Auto 3-remasters komen pas in 2022 uit'

De nog niet officieel aangekondigde remaster van de Grand Theft Auto 3-trilogie komt mogelijk pas in 2022 uit.

Vorige week ontstonden er geruchten over mogelijke remasters van de PlayStation 2-games Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas. Kotaku publiceerde een reportage waarin werd geclaimd dat deze remasters in de maak zijn bij Rockstar Dundee voor alle moderne platforms, waaronder de Switch en mobiele telefoons. De spellen zouden ergens eind oktober of begin november van dit jaar verschijnen.

DualShockers-journalist Tom Henderson claimt vandaag op Twitter echter te hebben vernomen dat de remasters, die nog altijd niet officieel zijn aangekondigd, pas in 2022 uitkomen. "Alles wat ik zelf al heb gehoord is al (in reportages) gemeld - het enige verschil is dat ik niet denk dat de lanceringsperiode correct is." In een vervolgtweet meldt hij dat hij de remasters ergens in 2022 verwacht. 

Henderson staat bekend als insider die wel vaker op voorhand correcte informatie naar buiten heeft gelekt. Hij lekte eerder bijvoorbeeld al correcte informatie over Battlefield 2042. Vooralsnog heeft Rockstar echter niet het bestaan van de remasters bevestigd. 

De remasters van de drie GTA-games zouden in Unreal Engine worden gemaakt en zouden een "combinatie van nieuwe en oude graphics" bevatten. Eén van de bronnen van Kotaku claimt een remaster in actie te hebben gezien en meldt dat het hem doet denken aan een GTA-game met mods.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Tegenvaller moeten we nog langer wachten.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola rdr heb geen remaster voor nodig die heeft een 4k update gehad voor xbox one x toen al en gameplay is nog steeds prima te doen.

0
test

@hulstpower Ik heb pas RDR uitgespeeld op de series X en idd geweldig hoe die eruit ziet.

0

Aanbevolen voor jou