Nieuws
Battlefield V

Grand Operations in Battlefield V toch wel beschikbaar bij lancering

Verouderde informatie zorgde voor verwarring

Geschreven door Lucas May op
Dice bevestigt dat Battlefield V-spelers bij de lancering de Grand Operations-modus kunnen spelen. Op de officiële website stond eerst aangegeven dat dit pas later zou worden toegevoegd.

Eerst stond aangegeven dat Grand Operations "kort na de lancering" beschikbaar werd gesteld. Nu heeft EA tegenover Gamespot gezegd dat dit "verouderde" informatie was gebaseerd op de plannen die ze in juni hadden. Inmiddels zijn deze plannen aangepast: "Het artikel is geüpdatet om te laten weten dat Grand Operations speelbaar is bij de lancering als onderdeel van Tides of War", aldus EA.

Grand Operations biedt een strijd verdeeld over vier fases, die dagen worden genoemd, met ieder eigen regels en map layouts. Tijdens de aankondiging van Battlefield V heeft Dice al bekendgemaakt dat Rotterdam een van de locaties voor de Tweede Wereldoorlog-game gaat worden.

Tides of War is een overkoepelende modus waar EA elke paar maanden een nieuw hoofdstuk introduceert. Het begint met de val van Europa, maar elk hoofdstuk heeft een ander thema. In de maanden waarin een hoofdstuk actief is, worden er Grand Operations toegevoegd die meerdere weken omvatten, maar ook Special Assignments en nieuwe missies.

De Deluxe Edition van Battlfield V is vanaf 16 oktober beschikbaar, gevolgd door de normale editie op 19 oktober. EA Access-leden kunnen vanaf 11 oktober al aan de slag met de shooter.

Dit artikel delen:

Lees meer

Monster Hunter World inmiddels 8,3 miljoen keer verscheept Geef jij No Man's Sky een (tweede) kans na de update?
4

Reacties op: Grand Operations in Battlefield V toch wel beschikbaar bij lancering

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • TheChief

  • 30 juli 2018 13:02
  Ik ben benieuwd maar voorzichtig. BF1 zag er ook enorm goed uit maar viel gameplay technisch enorm tegen. Ik wacht de recensies in oktober wel rustig af.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • spreadthehate

  • 30 juli 2018 17:13
  @TheChief

  Ik vermaak mij nog steeds heel goed met BF1, alleen heb ik echt zo ontiegelijk vieze pest hekel aan die schijt recon class met hun sweetspot (cheatspot)

  Op een 64 man server loopt meer dan de helft soms te sniperen met hun one shot kill geweren, en niemand pakt vlaggen. Potjes zonder recon class zijn voor mij de mooiste potjes.

  Ik hoop dat de recon class in BF V flink aangepakt is, maar aan de gameplay te zien zijn ze nog steeds te sterk. (Waar is mijn one shot kill met een medic gun?)

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • TheChief

  • 31 juli 2018 12:47
  @spreadthehate Wel, DICE heeft al bevestigd dat de sweetspot mechanic niet in BF:V aanwezig zal zijn, dus je kan met een iets geruster hart gaan slapen :D

  Persoonlijk hoop ik dat BF:V weer 32-man servers gaat hebben, iets dat schromelijk ontbrak in BF1. 64 man servers zijn gewoon totale chaos waar echte teamplay veel te weinig voor komt.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • edwinkox

  • 30 juli 2018 17:11
  Ik hoop dat je niet helemaal kapot moet spelen om betere wapens te krijgen !!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.