Granblue Fantasy Versus: Rising aangekondigd

Granblue Fantasy Versus: Rising aangekondigd

Cygames en Arc System Works hebben tijdens het Granblue Fantasy Festival dit weekend hun nieuwe vechtgame Granblue Fantasy Versus: Rising aangekondigd.

Het betreft een nieuwe game die losstaat van de vechtgame Granblue Fantasy Versus. Laatstgenoemde spel ontvangt morgen de laatste update. Rising moet echter ergens dit jaar uitkomen op Steam, PlayStation 5 en PlayStation 4.

Rising moet niet als een volledig vervolg gezien worden. De game bevat alle 24 personages die op dit moment in Granblue Fantasy Versus zitten en mensen kunnen zelfs savedata uit die game overhevelen. Rising heeft echter wel rollback netcode en cross-platform play. Om dit mogelijk te maken hebben de ontwikkelaars het spel naar eigen zeggen helemaal opnieuw moeten opbouwen en daarom wordt de game dan ook als nieuw product verkocht.

Ook nieuw is extra speelbare personages en nieuwe vechtopties, zoals Ultimate Skills. Dit zijn upgrades ten opzichte van de bestaande Plus Skills. Ook de graphics zijn verbeterd. De RPG Mode heeft een nieuw verhaal om te doorlopen en een nieuwe minigame genaamd Grand Bruise Legends doet denken aan Fall Guys.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik kreeg meteen een Skies of Arcadia vibe.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Je hebt gelijk, ik doelde op Granblue Fantasy: Relink . Ik had die namelijk net op Youtube gezien en dacht dat het om dezelfde game ging. ;)

0

Aanbevolen voor jou