Nieuws

Gran Turismo 7-patch voegt nieuwe elementen toe en lost bugs op

Met o.a. 64 nieuwe tracks voor Music Replay

Geschreven door Michel Musters op
Er is een nieuwe patch voor Gran Turismo 7 uitgekomen waarmee niet alleen diverse bugs worden opgelost, maar ook enkele nieuwe elementen aan de racegame worden toegevoegd.

Met update 1.06 wordt op het beeld nu ook aangegeven hoe hard de wind waait en vanuit welke richting de wind komt. Ook zijn er aan Music Replay 64 nieuwe nummers toegevoegd. De patch lost verder allerlei problemen in de game op. De complete patch notes zijn hier te vinden.

Gran Turismo 7 kwam onlangs uit op PlayStation 5 en PlayStation 4. De game ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Gran Turismo 7 is niet zo revolutionair als z’n voorgangers of bepaalde concurrenten, en komt in sommige opzichten zelfs nodeloos bekrompen over. Maar de game is ook waanzinnig mooi om te zien, heerlijk uitdagend qua autobesturing en vol liefde voor alles op vier wielen. Daarmee is het geen moderne klassieker, maar wel een waardig topmodel."

Dit artikel delen:

Lees meer

Voormalige creative director Ghostwire: Tokyo opent nieuwe studio Elite Dangerous op consoles ontvangt geen nieuwe content meer
0

Reacties op: Gran Turismo 7-patch voegt nieuwe elementen toe en lost bugs op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.