Gran Turismo 7 en Beat Saber krijgen PlayStation VR2-ondersteuning

Gran Turismo 7 en Beat Saber krijgen PlayStation VR2-ondersteuning

Zowel Beat Saber als Gran Turismo 7 komen naar PlayStation VR2.

Dat heeft Sony aangekondigd tijdens diens CES-presentatie. Wanneer de PlayStation VR2 uitkomt op 22 februari, zal er een gratis update voor Gran Turismo 7 verschijnen waarmee de game op PS VR2 gespeeld kan worden. Het is op moment van schrijven niet duidelijk wanneer Beat Saber naar PS VR 2 komt.

PlayStation VR2 komt zoals gezegd op 22 februari uit en kost 599,99 euro. In het pakket zitten de headset, de Sense-controllers en stereo en een koptelefoon voor stereogeluid. Op dezelfde dag komt ook een oplaadstation voor de controllers uit voor de prijs van 49,99 euro. Daarnaast komt er op dezelfde dag ook een bundel met vr-game Horizon Call of the Mountain uit. Deze bundel gaat 649,99 euro kosten.

Zo vr-headset voor PlayStation 5 heeft een oledscherm met 4000 bij 2040 pixels (2000 bij 2040 per oog) en een gezichtsveld van 110 graden. Verder heeft PS VR2 inside-out-tracking, zodat een losse camera niet nodig is. Dankzij vier camera's in het apparaat zelf hoeven er geen gekleurde leds op het apparaat te zitten zodat bijgehouden kan worden waar de speler is. Deze camera's volgen ook de nieuwe controllers. Tot slot worden in de helm met camera's de ogen van spelers gevolgd, waardoor spelers hun ogen kunnen gebruiken om de camera te besturen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beat Saber nog nooit gespeeld. Veel goede dingen over gehoord dus ga ik zeker doen. Helemaal top een gratis update van GT7, hopelijk kan je deze keer wel het hele spel spelen in vr, dan ben ik een blije man!

0
test

Dan ga ik hem wel kopen. GT7 met VR i.c.m. mijn Fanatec DD Pro zal wel een hele gave ervaring worden denk ik.

0
test

@DarkSlide.nl hoe bevalt dit stuurtje eigenlijk als ik mag vragen? gebruik zelf de Thrustmaster tx wat gelijk staat aan de t300. Is de fanatec met dd echt een bizarre upgrade?

0
test

@xevulutionx ik ben er heel blij mee, hiervoor gebruikte ik de G29 van Logitech en de Force Feedback is veel krachtiger en directer waardoor je nog beter voelt wat de auto doet. De pedalen zijn ook stukken beter, met name met load cell op het rempedaal. Wel aan te raden om met een race seat te gebruiken, anders op een stevig bureau en een stoel die niet naar achteren rolt of schuift. Alles bij elkaar is het wel veel geld maar de beste race ervaring die je kunt krijgen. Of je het dat waard vindt moet je zelf inschatten, kijk anders wat reviews op YouTube.

0

@DarkSlide.nl !!!

0

Aanbevolen voor jou