Gran Turismo 5 uitgesteld in Japan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Wanneer de racesimulator nu moet verschijnen, is niet bekendgemaakt. De Europese releasedatum wordt volgens Sony niet aangetast door dit uitstel. Er was echter nog geen datum bekend voor Europa, dus het is onmogelijk om in te schatten of Sony de daad bij het woord houdt.

Releasedatum

"Deze informatie over Gran Turismo is alleen van toepa ing op de Japanse markt", verklaarde Sony tegenover Eurogamer. "Sony Computer Entertainment Europa zal de releasedatum voor dit spel in Europa binnenkort aankondigen."

Gran Turismo 5 werd aangekondigd op de Electronic Entertainment Expo in 2006 en kampt al geruime tijd met uitstel. In september van 2009 werd op de Tokyo Game Show de langverwachte Japanse releasedatum aangekondigd.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou