Grafische engine Dragon Age 2 krijgt oppoetsbeurt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik kan bevestigen dat we hard aan de Dragon Age-engine werken en we een hoop doen om hem te verbeteren. We willen [het vervolg] visueel prachtig maken", meldt Zeschuk in een interview met Joystiq.

"Ik denk dat de visuele stijl van Dragon Age zich zal blijven evolueren", vertelt Zeschuk. "Mensen gaan erg coole dingen zien... ik kan er niet teveel over zeggen, maar ik denk dat de wereld van Dragon Age intere ant is. Het is een tijdlijn en je kunt overal heen gaan." Of dat betekent dat het volgende deel in de Dragon Age-reeks zich in een ander tijdperk afspeelt, is niet bekend.

Origins

Dragon Age: Origins kwam in november 2009 uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. De game biedt een diepgaande RPG-ervaring waarin spelers met verschillende personages een fantasierijke wereld verkennen.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou