Gotham Knights en Suicide Squad aanwezig op DC Fandome

Gotham Knights en Suicide Squad aanwezig op DC Fandome

Zowel Gotham Knights als Suicide Squad: Kill the Justice League zijn aanwezig op DC Fandome in oktober.

Het aankomende DC Fandome - bestaande uit een live webcast over allerlei comic-, film- en gamefranchises van DC - wordt op 16 oktober gehouden, zo werd eerder dit jaar al aangekondigd. Er is nu echter een trailer voor het evenement uitgebracht.

In die trailer worden zowel Suicide Squad: Kill the Justice League - ontwikkeld door Rocksteady - en Gotham Knights - in de maak bij WB Games Montreal - genoemd. Dat maakt het waarschijnlijk dat beide games in meer of mindere mate getoond worden tijdens het evenement. 

In Gotham Knights speelt men als een groep superhelden die de mantel oppakt nadat Bruce Wayne is overleden. Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin zijn speelbaar. Mensen kunnen de game alleen of coöperatief doorlopen. Gotham City betreft een open wereld, waarin spelers vijf wijken proberen te beschermen tegen de schurken. De game werd eerder dit jaar uitgesteld en komt ergens in 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Suicide Squad: Kill the Justice League is de nieuwe game van de makers van de Batman: Arkham-games. Het is een multiplayer third-person shooter, waarbij spelers in hun eentje of maximaal met zijn vieren de game kunnen doorlopen. De game speelt zich af in de open wereld van Metropolis, die deels verwoest is door de slechterik Braniac. De game staat gepland voor een release in 2022 en komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd beide games staan heel hoog op lijstje.

0

Aanbevolen voor jou