Nieuws

Gotham Knights en Suicide Squad aanwezig op DC Fandome

Evenement wordt op 16 oktober gehouden

Geschreven door Michel Musters op
Zowel Gotham Knights als Suicide Squad: Kill the Justice League zijn aanwezig op DC Fandome in oktober.

Het aankomende DC Fandome - bestaande uit een live webcast over allerlei comic-, film- en gamefranchises van DC - wordt op 16 oktober gehouden, zo werd eerder dit jaar al aangekondigd. Er is nu echter een trailer voor het evenement uitgebracht.

In die trailer worden zowel Suicide Squad: Kill the Justice League - ontwikkeld door Rocksteady - en Gotham Knights - in de maak bij WB Games Montreal - genoemd. Dat maakt het waarschijnlijk dat beide games in meer of mindere mate getoond worden tijdens het evenement. 

In Gotham Knights speelt men als een groep superhelden die de mantel oppakt nadat Bruce Wayne is overleden. Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin zijn speelbaar. Mensen kunnen de game alleen of coöperatief doorlopen. Gotham City betreft een open wereld, waarin spelers vijf wijken proberen te beschermen tegen de schurken. De game werd eerder dit jaar uitgesteld en komt ergens in 2022 uit op pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Suicide Squad: Kill the Justice League is de nieuwe game van de makers van de Batman: Arkham-games. Het is een multiplayer third-person shooter, waarbij spelers in hun eentje of maximaal met zijn vieren de game kunnen doorlopen. De game speelt zich af in de open wereld van Metropolis, die deels verwoest is door de slechterik Braniac. De game staat gepland voor een release in 2022 en komt uit op PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Modder verwerkt Mario Kart-parkoersen in Flight Simulator EA geeft vanavond 'vroege blik' op nieuwe Dead Space
1

Reacties op: Gotham Knights en Suicide Squad aanwezig op DC Fandome

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    hulstpower

    • 31 augustus 2021 12:26
    Ben benieuwd beide games staan heel hoog op lijstje.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.