Google komt met Play Pass-abonnement voor Android

Google komt met Play Pass-abonnement voor Android

Google test momenteel Google Play Pass voor Android, een dienst die abonnees toegang geeft tot een selectie aan games en applicaties. Dit bevestigt het bedrijf aan href="https://www.androidpolice.com/2019/07/31/google-play-pass-testing/" rel="noopener noreferrer" target="_blank"><b>Android Police.</b></a>

Sommige Amerikaanse Android-gebruikers kunnen de dienst momenteel testen, die uiteindelijk 4,99 dollar per maand gaat kosten. Behalve 'premium games' krijgen abonees ook toegang tot allerlei applicaties, waaronder muziekapplicaties en fitness apps. In onderstaande afbeeldingen is al een aantal titels te zien, waaronder Stardew Valley, Limbo, Knights of the Old Republic, Monument Valley, Marvel Pinball, en Life is Strange.

Opvallend is dat Google zegt dat in-app aankomen zijn ontgrendeld, suggererend dat spelers geen microtransacties hoeven te doen. Gezien het type games dat Play Pass aanbiedt, gaat het echter waarschijnlijk om grotere uitbreidingen of premium-versies van bepaalde applicaties. Google zegt 'honderden' applicaties aan te bieden voor een vaste prijs per maand. Er is ook een familie-versie beschikbaar.

Met Play Pass gaat Google concurreren met Apple Arcade, de mobielegamesdienst van Apple. Een prijs voor Arcade is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat deze rond de 5 tot 10 euro per maand ligt.

 
 
 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@denver wil je nu zeggen dat Google en Apple niet met elkaar concurreren om consumenten aan hun gameplatformdienst en daarmee hun mobiele infrastructuur te binden?

0
test

@denver Zie het als xbox live gold en playstation +. Soortgelijke diensten op ander platform.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou