Nieuws

GOG.com brengt drie klassieke Disney-games terug

Aladdin, The Lion King en Jungle Book

Geschreven door Delano Zoon op

Via GOG.com kunnen liefhebbers opnieuw een drietal klassieke Disney-games kopen uit de jaren '90. Deze games zijn Aladdin, The Lion King en Jungle Book.

De drie games werden in 1993 en 1994 voor het eerst uitgebracht ten tijde van de verschijning van de succesvolle Disney-films. Volgens GOG zijn de drie titels "nauwkeurig ge├╝pdatet om ze afspeelbaar te maken op moderne besturingssystemen, terwijl de graphics, gameplay en het geluid in de oorspronkelijke staat zijn behouden".

Zowel Aladdin, The Lion King en Jung Book zijn nu nog los te koop met 10 procent korting voor 8,99 euro per stuk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een bundel te kopen die alle drie de games bevat voor 20,07 euro. Deze prijzen gelden tot 8 augustus. Daarna wordt de prijs van de losse games en de bundel verhoogd naar respectievelijk 9,99 euro en 29,97 euro.

Bron: GOG.com

Dit artikel delen:

Lees meer

Verken, vecht, drijf handel en overleef in No Man's Sky De wapens van Battlefield 1
2

Reacties op: GOG.com brengt drie klassieke Disney-games terug

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • SuperDre

  • 5 augustus 2016 10:27
  achja, gewoon wachten en dan zijn ze over een tijdje voor 5 euro te koop.. Dat is wel het voordeel van Gog, ze proberen nog de games ook daadwerkelijk speelbaar te maken op nieuwere computers (lukt niet altijd hoor, Cyberia 1 is daar een goed voorbeeld van helaas)..

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • darkmanwls

  • 5 augustus 2016 19:06
  @SuperDre Ze doen het inderdaad beter dan steam. Daar bezit ik een paar klassiekers op die ik sinds windows 7 niet meer kan spelen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.