GOG Galaxy-gebruikers ontvangen gratis The Witcher: Enhanced Edition

GOG Galaxy-gebruikers ontvangen gratis The Witcher: Enhanced Edition

Mensen die de GOG Galaxy-cliënt hebben, kunnen gratis The Witcher: Enhanced Edition downloaden.

Het enige wat men hoeft te doen, is GOG Galaxy downloaden. Men moet wel de meest recente versie van de cliënt geïnstalleerd hebben. De game verschijnt vervolgens in de gameverzameling in het programma en in de GOG.com-collectie van spelers. Het spel blijft voor altijd eigendom van spelers.

De eerste The Witcher-game werd net als latere delen ontwikkeld door CD Projekt Red. De actie-rpg is kleinschaliger dan latere delen, maar introduceert Geralt of Rivia wel aan veel gamers.

The Witcher

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De beste van de drie games.

0
test

@Baukereg Qua verhaal en dergelijke, ben ik met je eens. Qua combat echter is t een heel ander verhaal. die is abominabel.

0
test

@darkmanwls Gelukkig is de PCMR versie te modden.

0
test

Leuk voor die 3 mensen die de game nog niet hadden. Deze game is inmiddels al zo vaak gratis weggegeven.

0

@darkmanwls Dit zou de 3e keer zijn voor mij als ik het me goed kan herinneren (en lekker belangrijk... ik heb er gewoon voor betaald). Letterlijk een game die je bij een pakje boter krijgt :) Wel een leuke game op zich als je gewend kunt raken aan het combat systeem. Ik vind het niet direct slecht, het is... heel anders dan wat je gewend zou zijn. Het is meer dat je met groepen van vijanden danst dan dat je ze aanvalt. Dat hebben ze in deel 2 en 3 met goede reden versimpelt naar een wat meer herkenbaar "je drukt op een knop, je valt aan" model :)

0
test

@gimbal2 ik heb er vele jaren geleden ook voor betaald, en destijds vond ik m geweldig hoor, hij was t geld dubbel en dwars waard. Maar dit is letterlijk zo'n game die door de tijd is ingehaald. Een re release met het combat systeem van 2 of 3 zou welkom zijn.

0

Aanbevolen voor jou