God of War voor pc, Gears 6 en meer gelekt via Nvidia GeForce Now

God of War voor pc, Gears 6 en meer gelekt via Nvidia GeForce Now

Via een datamine van Nvidia GeForce Now is het mogelijke bestaan van God of War voor pc, Gears 6 en allerlei andere games gelekt.

Update: Nvidia heeft het bestaan van de lijst inmiddels bevestigd, maar laat weten dat de genoemde games geen indicatie zijn van spellen die daadwerkelijk naar pc komen. Lees er hier meer over.

Oorspronkelijk bericht:

Ontwikkelaar Ighor July laat via een blog weten hoe hij toegang heeft gekregen tot de database van Nvidia's streamingservice. Daarin noemt hij ook enkele games die hij gespot heeft - al is deze lijst van SteamDB-oprichter Pavel Djundik veel completer.

Onder de games die gevonden zijn in de database van Nvidia GeForce Now, vallen God of War voor pc, Gears 6, Resident Evil 4 Remake, Final Fantasy 9 Remake, Crysis 4, Grand Theft Auto Trilogy-remasters, Halo 5 voor pc, Bioshock RTX Remaster, Half-Life 2 Remastered en Injustice 3. 

Hoewel het mogelijk is dat sommige titels op deze lijst voor de zekerheid aan de database toe zijn gevoegd en niet gebaseerd zijn op echte games die in de maak zijn, is het ook mogelijk dat sommige van deze spellen daadwerkelijk wel verschijnen.

Hieronder is een video van Ighor July te zien, waarin hij meer vertelt over zijn bevindingen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

gears 6 en god of war en halo 5 geloof ik wel, van gta gaan al tijdje geruchten geloof ik ook injustice 3 geloof ik ook wel, de andere ja het zou kunnen ja

0

@hulstpower Sowieso komen alle Xbox spellen gewoon naar de PC, toch? Via de Game Pass. Dat Sony spellen mogelijk sneller naar de PC gaan komen is een interessante ontwikkeling. :) Dat doorbreekt hopelijk een beetje de monopoliepositie die ze nu innemen met sommige exclusieve titels.

0
test

@Bart81 Alles games van xbox komen naar pc dus gears 6 ja die komt op pc, halo 5 zou kunnen is al tijdje uit en god of war gaat om de oude dus die zal wel in toekomst komen. Exclusive games hoort beetje bij consoles zoals nintendo mario en zelda heeft en xbox halo en gears en sony god of war en the last of us.

0
test

@Bart81 hoe ik het lees, gaat het om God of War uit maart 2018. Dat is op zich niet supersnel natuurlijk. Er stonden nog meer PS-exclusives op de lijst (waarvan ook recente(re)), maar er staat verder geen tijd of datum bij wanneer deze dan naar PC zouden komen, mocht het waar zijn. We shall see. Van mij mogen die games prima naar PC komen. Heb zelf geen gaming PC, maar wel alle consoles dus het meeste heb ik dan al gespeeld. Maar hoe meer mensen die games speen, hoe beter lijkt me!

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Dat wou ik dus ook al aangeven als reactie op Hulstpower. :)

0
test

@Messtranor klopt even vergeten ten maar discovery heeft ook al een keer gezegd dat ze niks meer weg gaan doen, maar dat is nog afwachten en denk dat als discovery nether real niet zomaar verkoopt met mortal kombat rechten er bij. Dus een mk 12 zou net zo makkelijk de nek omgedraaid kunnen worden als injustice 3.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou