God of War Ragnarök-spoilers verschijnen online

God of War Ragnarök-spoilers verschijnen online

Spoilers rondom het aankomende God of War Ragnarök zijn sinds kort online te vinden.

Dat claimen diverse internationale websites, waaronder Eurogamer en VGC. Naast het feit dat de pers de game al speelt om tijdig recensies te kunnen leveren, zou het kunnen dat enkele consumenten de game ook al vroeger dan de bedoeling is spelen.

Sommige spelers hebben significante spoilers over het verhaal op social media geplaatst via screenshots. Het zou kunnen dat het om journalisten gaat die zijn vergeten dat ze automatisch gemaakte screenshots op Twitter plaatsen, maar dit is niet helemaal duidelijk. Mensen die compleet verrast willen worden door God of War Ragnarök worden hoe dan ook geadviseerd uit te kijken wanneer ze op internet rondkijken.

God of War Ragnarök is het directe vervolg op het in 2018 verschenen God of War, dat weer een 'zachte reboot' van de langlopende actiereeks betrof. Wederom gaan Kratos en zijn zoon op avontuur in de Noordse mythologische koninkrijken. Ditmaal zijn alle negen de verschillende rijken te verkennen. Het spel komt op 9 november uit op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Afgelopen weekend bleek nog dat er vier verschillende grafische modi zitten in God of War Ragnarök, waarvan twee modi alleen beschikbaar zijn voor mensen die de game op televisies met HDMI 2.1-ondersteuning spelen.

Lees hier een uitgebreide Gamer.nl-preview gebaseerd op de eerste uren van de game. Deze preview bevat geen spoilers over het verhaal.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Weer een reden om geen social media te gebruiken

0
test

Tsjaa dit soort journalisten verpesten het straks voor de rest van de journalisten die wel gewoon goed met het embargo omgaan. Als dit vaker gebeurt dan heb je straks bedrijven die het niet meer gaan doen vanwege het spoiler gevaar. In het verleden zijn zo wel meerdere games gelekt.

0

Aanbevolen voor jou