God of War: Ragnarök-gameplay toont Svartalfheim

God of War: Ragnarök-gameplay toont Svartalfheim

Een nieuwe video met gameplay van God of War: Ragnarök laat kijkers een blik werpen op Svartalfheim, een nieuwe wereld van de game.

De video is afkomstig van Game Informer. Svartalfheim is een van de drie rijken die in het vorige deel niet toegankelijk waren. De Noorse oppergod Odin had de toegang tot drie van de negen rijken geblokkeerd. In Ragnarök zijn alle negen rijken toegankelijk. Volgens regisseur Eric Williams voelen de wereld die spelers al hebben gezien nieuw aan. Svartalfheim is de thuiswereld van de dwergen. 

Eerder toonde Game Informer al beelden waarin Kratos een deel van zijn wapenarsenaal toonde. Onder andere zijn Blades of Chaos, bijl en een schild zijn in actie te zien. Nieuw in Ragnarök is de mogelijkheid om op driehoekje te drukken om de Signature Move van Kratos’ wapen te gebruiken. Zo kan Kratos zijn wapen sterker maken met behulp van vuur of ijs.

God of War: Ragnarök komt op 9 november uit voor PlayStation 5 en PlayStation 4. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uit nieuwsgierigheid; zijn er mensen die de trailers en info nog checken? Tegenwoordig wordt er SUPER VEEL gespoiled in trailers van films en games. Ik kijk al jaren geen trailers meer (behalve de announcement trailer natuurlijk wel) omdat je dan al zoveel te zien krijgt dat er veel minder "element of surprise" in zit. Maar vraag me dus af of ik 1 van de weinige ben of dat veel mensen trailers als de plaag ontwijken, haha :P

0
test

@Markus88 Ligt een beetje aan de game. Bij games waar ik echt niet op kan wachten (zoals GoW) probeer ik zo min mogelijk te zien om eventuele spoilers te voorkomen (al heb ik dit filmpje wel gekeken xD). Dit zorgt bij mij voor veel meer toffe momenten. Games die ik ooit wel eens wil spelen, maar niet echt hyped voor ben, dat boeit mij niet zo en daar kijk ik wel wat meer info en trailers van. Ook doe ik dit bij games waarbij ik twijfel of het iets voor mij is.

0
test

@Markus88 Wisselt enorm per game. Als ik zeker ben dat ik een game wel of niet koop, dan kijk ik veel minder trailers en lees minder info, dan als ik nog twijfel. Cgi trailers zeggen vaak vrij weinig over een game, dus als het een nieuwe IP is of een game waar ik te weinig van af weet, hoe meer gameplay trailers ik kijk. Dat kan voor mij het zetje zijn of ik een game day 1 koop of links laat liggen bijvoorbeeld. Is het een game die ik zeker weten koop dan lees ik vooral zaken als release datum, preorder bonussen etc en hou ik de diepgaande gameplay trailers tot een minimum.

0
test

@Markus88 varieert heel erg. Vaak als ik een trailer hebt gezien en de game daardoor wilt hebben dan lees en kijk ik zo min mogelijk ervan. Maar games waar ik niet zoveel mee heb of nog niet besloten hebt die te halen bekijk ik wat vaker. Gameplay bekijk ik bij nieuwe games nagenoeg nooit als ik besloten hebt als ik de game wilt hebben, wel dan weer een launch trailer

0
test

@Markus88 zelfde hier. Snap de artikelen en dat marketing nu alles in volle hang zet. Maar heb alles genegeerd na de eerste trailer. Behalve dan de screenshot die je bij elk artikel bovenaan hebt staan. GoW is mijn favoriete serie en wil het zo blanko als kan ervaren.

0
test

@Markus88 ik keek voorheen volop trailers etc. Maar ging dat niet meer doen en liet mij gewoon verrassen. Zo wist ik niet dat in de nieuwe dr. Strenge wie de vijand was. Was een leuke verassing. Ik kijk enorm uit naar dit spel. Maar ik kijk er geen trailers van. Laat mij verrassen.

0
test

Dit word mijn game of the year zo zin in.

0

Aanbevolen voor jou