'God of War IV in september 2012' | Gamer.nl

'God of War IV in september 2012' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het blad zou dit hebben vernomen van een bron die nauw is betrokken bij de God of War-serie. De bron heeft laten weten nu aan een nieuw project binnen het God of War-universum te werken en dat een nieuwe game in september 2012 zal verschijnen.

Motion Logic Studios

Het is niet de eerste keer dat er aanwijzingen zijn dat er een nieuwe God of War-game op komst is. Eind maart liet een medewerker van Motion Logic Studios via zijn eigen cv en LinkedIn-profiel weten aan content voor God of War IV te werken. Deze informatie werd al snel verwijderd. Motion Logic Studios vermeldde God of War IV niet op de eigen website, maar werkt wel sinds 1 mei 2010 aan "in-game animaties voor een onaangekondigde AAA-game".


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou