Naast de drie spellen zit in de gelimiteerde speciale editie ook extra content voor God of War III. Zo is er een exclusieve arena beschikbaar met zeven nieuwe uitdagingen in een exclusieve omgeving, vier nieuwe skins voor het personage, exclusieve video's die gedownload kunnen worden van het PlayStation Network en een boek met tekeningen uit de game.

Met de God of War III: Ultimate Trilogy Edition worden ook nog twee cd's meegeleverd: de God of War Trilogy Soundtrack en de God of War: Blood and Metal EP. Op de laatste is heavy metal muziek te vinden die geïnspireerd is door de muziek uit de God of War-games. Het hele pakket wordt geleverd in een doos van Pandora.

Collection

De God of War Collection bevat heruitgaven van de PlayStation 2-games God of War en God of War II. De vernieuwde versies zijn speciaal gemaakt voor PlayStation 3 en hebben een opgepoetst uiterlijk. De remakes zijn vooralsnog alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Met de God of War III: Ultimate Trilogy Edition komen ze voor het eerst uit in Europa.

Wat deze speciale editie moet gaan kosten heeft Sony niet bekendgemaakt. God of War III verschijnt in maart 2010 exclusief voor de PlayStation 3, waarschijnlijk komt deze speciale editie op dezelfde dag uit.