Nieuws
Avengers

God of War-acteur spreekt stem in van Black Panther in Avengers-dlc

Uitbreiding komt ergens in augustus uit

Geschreven door Michel Musters op
Acteur Christopher Judge, die de stem van Kratos insprak in het in 2018 verschenen God of War, verleent ook zijn stem aan Black Panther in de aankomende Marvel's Avengers-uitbreiding.

De acteur, die vooral ook bekend is van zijn rol in de Stargate-serie, speelt King T'Challa in de aankomende dlc Black Panther: War for Wakanda. In eerste instantie had Judge geen interesse in de rol, omdat hij vond dat "niemand ooit nog T'Challa moest spelen" na het overlijden van Chadwick Boseman, die de rol vertolkte in de film.

Volgens Judge gingen de gesprekken echter door. "Ik heb het uiteindelijk gedaan omdat mijn moeder en mijn kinderen in feite zeiden dat als ik het niet zou doen, ze mij zouden verstoten."

De uitbreiding komt in augustus uit - een precieze datum is nog niet bekend. War for Wakanda bevat niet alleen de superheld Black Panther, maar ook het koninkrijk van Wakanda waar spelers naartoe kunnen reizen, inclusief nieuwe missies. Zo worden de stad, jungle en woestijn verkend.

Dit artikel delen:

Lees meer

Weird West komt dit najaar uit Eerste eigen webcam van Elgato heet gewoon 'Facecam'
1

Reacties op: God of War-acteur spreekt stem in van Black Panther in Avengers-dlc

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  DarkraverX

  • 16 juli 2021 10:06
  *Volgens Judge gingen de gesprekken echter door. "Ik heb het uiteindelijk gedaan omdat mijn moeder en mijn kinderen in feite zeiden dat als ik de zak geld niet zou aannemen, ze mij zouden verstoten."*

  Fixed.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.