God of War-acteur spreekt stem in van Black Panther in Avengers-dlc

God of War-acteur spreekt stem in van Black Panther in Avengers-dlc

Acteur Christopher Judge, die de stem van Kratos insprak in het in 2018 verschenen God of War, verleent ook zijn stem aan Black Panther in de aankomende Marvel's Avengers-uitbreiding.

De acteur, die vooral ook bekend is van zijn rol in de Stargate-serie, speelt King T'Challa in de aankomende dlc Black Panther: War for Wakanda. In eerste instantie had Judge geen interesse in de rol, omdat hij vond dat "niemand ooit nog T'Challa moest spelen" na het overlijden van Chadwick Boseman, die de rol vertolkte in de film.

Volgens Judge gingen de gesprekken echter door. "Ik heb het uiteindelijk gedaan omdat mijn moeder en mijn kinderen in feite zeiden dat als ik het niet zou doen, ze mij zouden verstoten."

De uitbreiding komt in augustus uit - een precieze datum is nog niet bekend. War for Wakanda bevat niet alleen de superheld Black Panther, maar ook het koninkrijk van Wakanda waar spelers naartoe kunnen reizen, inclusief nieuwe missies. Zo worden de stad, jungle en woestijn verkend.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

*Volgens Judge gingen de gesprekken echter door. "Ik heb het uiteindelijk gedaan omdat mijn moeder en mijn kinderen in feite zeiden dat als ik de zak geld niet zou aannemen, ze mij zouden verstoten."* Fixed.

0

Aanbevolen voor jou