Vandaag maakten technologie-bedrijven Intel en ATI bekend een samenwerking te zijn gestart met de ondersteuning van de nieuwe Pentium 4 Hyper-Threading technologie op de Radeon 9700. In het persbericht dat ATI de wereld in heeft gestuurd valt te lezen dat deze nieuwe instructies ook op de nieuwe 3D chipsets worden ondersteund, al zijn er nog maar weinig games die de Hyper-Threading technologie ook daadwerkelijk ondesteunen.

De nieuwe massive multiplayer game 'Lejendary Adventure' vormt daar echter een uitzondering op en is de eerste game die van deze technologie gebruikt. Voor Dreams Interactive (de makers van dit spel) was het dus tijd om naar buiten te treden met een officiele community-site.

Lejendary Adventure is de nieuwste MMORPG gebaseerd op het laatste werk van auteur Gary Gygax. Deze legende in de fantasy game-wereld was oa het brein achter het immens populaire Dungeons and Dragons. Gygax werkt hoogstpersoonlijk mee aan dit spel, wat niet eerder is gedaan met enige game, gebaseerd op zijn universum.

De officiele Lejendary Adventure communitysite wordt mede gemaakt door Gamer.nl. Hiervoor zijn Dreams Interactive en Gamer.nl sinds oktober 2002 een nauwe samenwerking gestart. Wat dit allemaal precies in gaat houden, lees je binnenkort op deze site.

Voor meer screenshots en uitleg surf je naar de officiele communitysite.