Glitch maakt splitscreen toch mogelijk in Halo Infinite

Glitch maakt splitscreen toch mogelijk in Halo Infinite

Door een glitch in een menu is het spelers toch gelukt om de campagne van Halo Infinite in splitscreen te spelen.

De glitch zit in het menu en zorgt ervoor dat er maar liefst drie andere spelers mee kunnen doen in splitscreen op één Xbox Series X of S. In de onderstaande video worden haarfijn alle stappen uitgelegd. De glitch gaat niet ten koste van de tussenfilmpjes en ook de AI lijdt er niet onder.

Het was lang de bedoeling dat de campagne van Halo Infinite ook officieel splitscreen zou ondersteunen, maar 343 maakte pas bekend dat de functie is geannuleerd. De ontwikkelaar zei dat te besloten te hebben om meer tijd in de multiplayercomponenten en live service-aspecten te kunnen steken. Daarmee is het de eerste Halo-game die geen splitscreen ondersteunt.

Op 8 november krijgen spelers wel de mogelijkheid om de campagne in online co-op te spelen. Campagnemissies kunnen vanaf die datum ook herspeeld worden via Mission Replay, waarmee nieuwe achievements verdiend kunnen worden. Het derde seizoen van de shooter is uitgesteld naar maart 2023. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus ze laten een modus die eigenlijk al werkt alsnog weg. Dat vind ik zeer slecht. Zeker na al die extra ontwikkeltijd.

0
test

@obi-twan kenobi beetje vreemde zet inderdaad. Zal niet geoptimaliseerd zijn lijkt me dan.

0

@obi-twan kenobi Het heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat het niet op de One werkt. Op een Series X of S prima denk ik, maar de One kan dit niet aan vermoed ik. Maar dat is een aanname van mijn kant, ik kan ook geen andere reden bedenken

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Schandalig dat deze er uit gehaald is. Hier had ik de game speciaal voor gekocht. De zoveelste teleurstelling van een Aaa ontwikkelaar op korte tijd. Ik vind aan heel het game gebeuren minder en minder aan, maarja ik heb de 'goede' tijden meegemaakt en ik zeur gewoon teveel.

0

Aanbevolen voor jou