Ghosts 'n Goblins Resurrection voor Switch aangekondigd

Ghosts 'n Goblins Resurrection voor Switch aangekondigd

Capcom heeft Ghosts 'n Goblins Resurrection voor de Nintendo Switch aangekondigd.

Het is een nieuwe game in de bekende Ghosts 'n Goblins-reeks. De game moet op 25 februari 2021 exclusief op Switch uitkomen. Hieronder is de eerstre trailer te zien.

De allereerste Ghosts 'n Goblins is een platformer die in 1985 verscheen en sindsdien op verschillende consoles, waaronder de NES, is verschenen. Er verschenen verschillende vervolgen. De actievolle platformers stonden bekend om hun hoge moeilijkheidsgraad. Ook komt het hoofdpersonage in zijn onderbroek te staan wanneer hij door een van de vele vijandelijke monsters wordt geraakt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ooh nice. Game doet me nu zo vooral denken aan super ghouls ‘n Ghosts . Maar dat is ook een 16bit versie van ghost and goblins. Ik kijk hier naar uit ook al vind ik dit wel de meest frustrerende platform serie die ik ken. Hahah maar niks mis met frustratie en trial and error gameplay. Dat is iets wat ik in huidige games mis. Uitdaging. Veel games maken het je niet altijd veel te moeilijk. Vaak net tegen het moeilijk aan. Maar deze game moet het ooo nog waarmaken. hopelijk hebben ze bij Capcom door waar deze serie om draait. Strakke platform timing and constant op je hoede gameplay. Dan is dit een insta buy voor mij

0

Aanbevolen voor jou