Uitbreiding voor Ghostrunner aangekondigd

Uitbreiding voor Ghostrunner aangekondigd

Er is een uitbreiding voor de actiegame Ghostrunner in de maak, genaamd Project_Hel.

Project_Hel komt op 27 januari 2022 uit en kost 14,99 euro. In eerste instantie was het bedoeld als een kleinere uitbreiding, maar de ontwikkelaars bleven er nieuwe content aan toevoegen. Spelers besturen Hel, een van de bazen uit de game en gaan met haar een nieuwe reis aan. 

Hel kan over muren rennen, is meer op actie gericht en kan zelfs een extra aanval overleven vergeleken met de Ghostrunner. De uitbreiding bevat zes levels, nieuwe vijanden en bazen, alsmede zes nieuwe muzieknummers van Daniel Deluxe. spelen. Op 7 december komt tot slot ook een gratis Holiday Pack uit voor Ghostrunner met daarin cosmetische items.

Ghostrunner is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One, Switch, Steam, Epic Games Store en GOG. In de game kruipen spelers in de huid van een cyberkrijger in een futuristische wereld. Na een wereldwijde natuurramp wonen overgebleven mensen in een toren gebouwd door de Architect. De wereld wordt geregeerd door de Keymaster. Spelers proberen de top van de toren te bereiken om achter de geheimen van deze samenleving te komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou