Ghostrunner komt volgend jaar naar PS5 en Xbox Series X

Ghostrunner komt volgend jaar naar PS5 en Xbox Series X

De cyberpunkgame Ghostrunner komt in 2021 naar PlayStation 5 en Xbox Series X en Series S.

Dat hebben uitgevers All In! Games en 505 Games en ontwikkelaars One More Level, 3D Realms en Slipgate Ironworks aangekondigd. Wat de next-gen versie precies biedt is nog onbekend, maar uitgaande van andere next-gen upgrades lijkt een verbeterde framerate en hogere resolutie tot de mogelijkheden te behoren.

Ghostrunner verschijnt op 27 oktober op PS4 en Xbox One en gamers die het spel daar op hebben gekocht, kunnen volgend jaar zonder kosten upgraden naar de next-gen versie. Op 27 oktober komt de gmae overigens ook op Switch, Steam, GOG en Epic Games Store uit. Het spel kost 29,99 euro.

In Ghostrunner kruipen spelers in de huid van een cyberkrijger in een futuristische wereld. Daarnaast kan men ook cyberspace verkennen. Na een wereldwijde natuurramp wonen overgebleven mensen in een toren gebouwd door de Architect. De wereld wordt geregeerd door de Keymaster. Spelers proberen de top van de toren te bereiken om achter de geheimen van deze samenleving te komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Op 27 oktober komt de gmae overigens ook op Switch, Steam, GOG en Epic Games Store uit. Wat is gmae? Dit moet toch game zijn. Fout 631 van Michel Musters dit jaar.

0

Aanbevolen voor jou