Gisteren wisten we je te melden dat er mogelijk een Ghostbusters game in de maak is, en dit blijkt inmiddels de waarheid te zijn. Bostjan Troha, CEO van ontwikkelaar ZootFly, heeft tegenover IGN bevestigd dat de filmpjes die op YouTube te zien zijn, inderdaad van een Ghostbusters game zijn, voor de Xbox 360. Er is echter ook minder goed nieuws.

Zo vertelt deze man ons dat er problemen zijn met de Ghostbusters-licentie, en dat het project nu 'on hold' is. ZootFly werkt er op dit moment hard aan om deze problemen op te lossen.

Een deel van het ZootFly-team is bezig aan een andere game, TimeO, welke sterk gerelateerd is aan GhostBusters. Het verhaal volgt twee 'die-hard' New Yorkers, welke opgesloten raken in een parallelle schaduwwereld van New York. Deze stad is een oorlogsmachine die bedreigt de wereld te vernietigen, en de twee hebben drie dagen om dit tegen te houden.

Wanneer het probleem met de Ghostbusters-licentie opgelost is, zal het gehele ZootFly-team verder werken aan Ghostbusters. De kans lijkt dan ook groot dat één van deze twee projecten zal worden stopgezet.