Het is na de lancering van de Xbox 360 een tijdje stil geweest op gamegebied. Er kwamen wel wat titels uit, maar echte knallers zaten er niet tussen. Het vooruitzicht Elder Scrolls IV: Oblivion en Ghost Recon: Advanced Warfighter maakte echter veel goed. Ook Xbox 360 eigenaren lijken dit ingezien te hebben, want laatst genoemde game verkoopt goed in zowel de Verenigde Staten als Europa.

Ubisoft maakte bekend dat de Xbox 360 versie van het spel in de VS inmiddels 240.000 keer verkocht is en dat we in Europa met z'n allen goed zijn voor zo'n 120.000 verkochte exemplaren. Gezien het nog beperkte aantal Xbox 360's in de huiskamers, een zeer goed resultaat voor Ubisoft. Nu we het toch over Advanced Warfighter hebben, kunnen we ook nog even een negatief feitje over het spel aanhalen. We weten allemaal dat de Xbox 360 versie schittert, maar dit is wel ten koste gegaan van de overige versies. Verschillende reviews tonen namelijk aan dat bijvoorbeeld de Xbox versie slechter is dan Ghost Recon 2 op de Xbox, wat toen ter tijd een heerlijke game was.

Pas dus op als je Ghost Recon wil kopen voor een ander platform dan de Xbox 360, er bestaat volgens overige gamesites een groot kwaliteitsverschil. Hopelijk kunnen we binnenkort ook zelf de andere versies aan de tand voelen om onze eigen mening te kunnen geven.