Gezichtsanimaties van Assassin's Creed Origins worden nog bijgesteld | Gamer.nl

Gezichtsanimaties van Assassin's Creed Origins worden nog bijgesteld | Gamer.nl

Director Ashraf Ismail geeft aan dat de gezichtsanimaties van Assassin's Creed Origins nog bijgesteld worden voor de release.

In een interview met tijdens PAX West heeft de director van de opkomende A a in's Creed-game aangegeven dat er nog veel verbeteringen worden gedaan aan de game.

"Mensen weten niet wat zich achter gesloten deuren afspeelt. Wanneer we een demo uitbrengen, bevat deze content die allang af is; het is in feite een opgepoetste versie van een product dat nog niet af is. Tegen de tijd dat een dergelijke demo lanceert zijn we alweer een stuk verder in de ontwikkeling van de game en zijn al honderden, al dan niet duizenden verbeteringen aangebracht aan het spel."

Er is veel kritiek gegeven door fans, vooral over de gezichtsanimaties in de uitgebrachte content van A a in's Creed Origins. Veel liefhebbers zijn bang dat deze game mi chien onder dezelfde soort problemen zal leiden als Ma Effect Andromeda en A a in's Creed Unity, die uitgebracht zijn terwijl er nog veel complicaties waren met onder andere gezichtsanimaties.

Ismail laat weten dat hij bekend is met de algemene kritiek over de gezichtsanimaties van A a in's Creed Origins en dat hier aan gewerkt wordt:

"Ik begrijp de zorgen die fans hebben over de game, maar we hebben genoeg tijd tot de release om deze problemen op te lo en. We werken tot de release om het spel op te poetsen tot we het idee hebben dat het spel aan alle standaarden voldoet."

A a in's Creed Origins komt op 27 oktober uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lees hier alvast de hands-on preview van de game op Gamer.nl. Bekijk hieronder het volledige interview.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou