Geruchten nieuwe NBA Jam-game van EA Sports | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

ESPN zegt dit van verschillende bronnen vernomen te hebben. Eerder al Twitterde de EA Sports community manager Alain Quinto dat er binnenkort een nieuwe titel aangekondigd zou gaan worden. Andere geruchten melden dat het hier zou gaan om NFL Trainer, een American Football-spel waarbij je leert hoe je de bal moet vasthouden en gooien, compleet met football-controller.

NBA Jam

De eerste NBA Jam-game verscheen in 1993 in de arcadehallen en bracht een bijzondere variant op het basketballen, waarbij teams van twee spelers tegen elkaar speelden. NBA Jam geldt nog steeds als één van de populairste arcadegames ooit en verscheen later ook op consoles, gevolgd door NBA Jam Extreme.

Een vergelijkbare formule werd later met succes toegepast op andere sporten met onder andere NFL Blitz en MLB Slugfest. EA had ook een vergelijkbare formule om sporten extremer en toegankelijker te maken met zijn Street-reeks. Dat EA mogelijk heeft gekozen voor NBA Jam en niet voor NBA Street, duidt er mogelijk op dat men de Street-reeks zal laten rusten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou