Nieuws
Nickelodeon All-Star Brawl

Gerucht: vervolg op Nickelodeon All-Star Brawl mogelijk in de maak

Er zou artwork van personages uit het vervolg zijn uitgelekt

Geschreven door Michel Musters op
Er is mogelijk een vervolg op Nickelodeon All-Star Brawl in de maak.

Iemand op Reddit claimt dat hij artwork van het vervolg heeft ontvangen van iemand op Discord. Daarop zijn nieuwe moves voor Squidward te zien. Ook Patrick (tevens uit het Spongebob-universum) zou een nieuwe aanval krijgen.

Na de uitgelekte beelden heeft een andere Reddit-bezoeker artwork van een aangepaste versie van Danny Phantom gedeeld. In plaats van de driedimensionale gezichtseigenschappen van de Danny uit de eerste game, zou het personage in het vervolg 2D-elementen op zijn gezicht hebben.

Het is op moment van schrijven niet duidelijk of de beelden echt van een vervolg komen. Nickelodeon All-Star Brawl is immers niet officieel aangekondigd. De eerste game kwam in 2021 uit op consoles en pc. In de vechtgame nemen personages uit Nickelodeon-franchises het tegen elkaar op, waaronder Avatar: The Last Airbender, Spongebob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles en Rugrats. Het doel is om, vergelijkbaar met Super Smash Bros., anderen het scherm uit te slaan.

Dit artikel delen:

Lees meer

Brock en Misty keren terug voor afscheid Ash in Pokémon-tekenfilm Nieuwe Naughty Dog-game nog niet onthuld om crunch tegen te gaan
0

Reacties op: Gerucht: vervolg op Nickelodeon All-Star Brawl mogelijk in de maak

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.