Gerucht: Starfield mogelijk uitgesteld naar later deze zomer

Gerucht: Starfield mogelijk uitgesteld naar later deze zomer

Volgens een YouTuber is Starfield uitgesteld en komt het spel niet meer in het eerste halfjaar van 2023 uit - maar nog wel ergens deze zomer.

Dat claimt MrMattyPlays te hebben vernomen in de

Watch on YouTube

. De YouTuber zegt dit te hebben gehoord van een betrouwbare bron die tot nu toe nog nooit foute informatie heeft toegezegd.

MrMattyPlays benadrukt dat het uitstel niet significant is. De game zou eigenlijk ergens in de eerste helft van dit jaar verschijnen, maar moet na een kort uitstel alsnog ergens aankomende zomer verschijnen. De meteorologische zomer loopt tot en met 31 augustus, maar herfst begint eigenlijk pas op 21 september.

"Deze bron vertrouw ik erg. Ze zijn tot nu toe erg correct geweest... tot nu toe hebben ze geen fouten gemaakt", aldus de YouTuber.

Starfield verschijnt op Xbox Series X en S, pc en Game Pass. In de langverwachte ruimte-rpg van Bethesda Games Studios, de makers van The Elder Scrolls, sluiten mensen zich aan bij Constellation, een organisatie die de ruimte verkent op de "laatste reis van de mensheid", honderden jaren in de toekomst.

Microsoft zendt later deze maand een livestream uit waarin games als Redfall e de nieuwe Forza Motorsport worden getoond. Starfield maakt geen onderdeel uit van de livestream, maar krijgt een eigen show op een nog onbekend moment.

Starfield

Starfield kopen?

Kopen voor Xbox

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Uitbrengen als hij af is. Mensen moeten niet zo zeuren dat ze iets langer moeten wachten. Als ze het te vroeg brengen is dat alleen maar voer voor kritiek.

0
test

Betrouwbare bron die het nooit fout heeft gehad maar niet genoemd word, het kan starfield kan ook pas in sep oct of nov of zelfs 2024 komen. Een youtiber neem ik niet zo serieus. Maar als dit klopt moet micro wel echt wat gaan doen aan hun communicatie, vorige week zeiden ze nog starfield komt in 1e helft van 2023 uit.

0

Aanbevolen voor jou