Gerucht: 'PlayStation onthult binnenkort games van derde partijen'

Gerucht: 'PlayStation onthult binnenkort games van derde partijen'

Sony PlayStation zou binnenkort een aantal PlayStation-games van andere partijen onthullen.

Dat claimt insider The Snitch, die over het algemeen betrouwbare informatie naar buiten lekt. Officieel is hij gestopt met informatie naar buiten brengen, maar via zijn Discord-server heeft hij toch een hint gegeven.

In een bericht schrijft hij (via Insider Gaming) dat hij van een betrouwbare bron te horen heeft gekregen dat "PlayStation binnenkort third party-content aankondigt". Op wat voor manier is niet duidelijk, maar fans hopen op een nieuwe State of Play-livestream.

Wat er tijdens een mogelijke State of Play getoond zou kunnen worden aan games van andere uitgevers is niet duidelijk, maar er gaan al wel geruime tijd geruchten over een mogelijke remake van Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Eind vorig jaar meldde de producent van meerdere Metal Gear Solid-games dat er in 2023 iets "langverwacht" op stapel staat.

Hoe dan ook is er op moment van schrijven geen officiële State of Play-uitzending aangekondigd. Microsoft heeft wel een livestream op de planning staan: op 25 januari zendt het de Developer_Direct uit, waarin games als Redfall en Forza Motorsport de revue passeren.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Liquidshake Bluepoint is van Sony

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Liquidshake nergens geruchten gelezen of gehoord dat bluepoint met mgs bezig is, wel werd er gezegd dat ze silent hill remake deden. Maar wie wilt er nou een mgs game zonder kojima er aan werkt, ik niet dat is geen mgs game dan.

0

Aanbevolen voor jou