Gerucht: PlatinumGames en Microsoft willen Scalebound terugbrengen

Gerucht: PlatinumGames en Microsoft willen Scalebound terugbrengen

De ontwikkeling van de geannuleerde Xbox-game Scalebound wordt mogelijk hervat.

Dat meldt Shpeshal_Nick in een aflevering van de XboxEra-podcast. Microsoft en Platinum zouden weer samenwerken om het project alsnog te bewerkstelligen. "Er is me verteld dat Xbox en PlatinumGames samenwerken. Het is wel nog heel erg vroeg, maar er is me verteld dat ze samenwerken om Scalebound terug te brengen. Vraag me verder niet hoe het project eruit gaat zien, want het duurt nog heel lang voor we dit gaan zien." Het gaat hier slechts om een gerucht. Niets van de bovenstaande informatie is officieel bevestigd.

PlatinumGames heeft al eerder aangegeven dat ze Scalebound graag alsnog willen maken. Kopstukken van de Japanse studio werden geïnterviewd door IGN Japan. CEO Atsushi Inaba meldde: "Kamiya zegt constant dat hij Scalebound wil maken. Kamiya en ik willen het echt graag doen en dat gaat verder dan 'als we ooit de kans krijgen'. Dus ik wil er eens fatsoenlijk met Microsoft over praten." Hideki Kamiya was de hoofdontwikkelaar van de game. Hij zei in het interview: "Phil! Laten we er samen werk van maken!" Daarmee refereert hij naar Phil Spencer, hoofd van Xbox.

Scalebound was een third person actie-rpg van PlatinumGames. De game ging in 2013 in ontwikkeling als een exclusieve game voor Xbox One en pc. In 2017 moest de game uitkomen, maar in januari van dat jaar werd aangekondigd dat de game geannuleerd was.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik denk niet dat dat gaat gebeuren. Een Xbox insider had een tweet geplaatst op de verjaardag dat de game oorspronkelijk werd aangekondigd maar dat was meer een wens dan een hint naar mijn weten. Ik zou er tevens geen problemen mee hebben wanneer dit wel waar blijkt te zijn!

0
test

@Riyakuya platinum games heeft wel gevraagd openlijk om weer samen te werken, en Phil is naar Japan geweest afgelopen jaar en heeft meerdere Deva gesproken daar tijdens tokio game show. Ik zie het zo gebeuren dst ze toch weer aan iets samen werken en misschien wel scalebound.

0
test

@hulstpower het zou zeker geen probleem zijn als het echt waar blijkt te zijn!

0

Aanbevolen voor jou