Wat een hele mooie en bijzondere game leek te worden is niet meer. Sadness, dat in ontwikkeling was bij Frontline Studios, is niet meer in ontwikkeling.

Sadness is een survival horror game die zich afspeelt voor de Eerste Wereldoorlog. De game is geheel zwart en wit wat zorgt voor extra filmisch effect. De eerste beelden die verschenen beloofden een erg innovatieve game, echter de laatste maanden werd het verdacht stil rondom Sadness.

Zo dacht ook een bezorgde fan erover en hij stuurde een mailtje naar Frontline Studios om te vragen hoe het met de game stond. Hij kreeg te horen van Frontlines Studios dat de studio niet langer geinteresseerd is om de game Sadness te maken voor ontwikkelaar Nibris.

Uiteraard zou het zo kunnen zijn dat Nibris nu op zoek gaat naar een ander team ontwikkelaars die de game zou willen ontwikkelen. Overigens is Nibris niet de uitgever van de game, maar de ontwikkelaar. Zij werken dus samen met andere ontwikkelaars, echter Frontline Studios zag dit niet meer zitten. Een ontwikkelaar voor Sadness is nooit bekend geweest.