Gerucht: Nieuwe Batman-game heet Arkham Legacy

Gerucht: Nieuwe Batman-game heet Arkham Legacy

Twitter-gebruiker href="https://twitter.com/New_WabiSabi" rel="noopener noreferrer" style="" target="_blank">New_WabiSabi</a> heeft via twee tweets laten weten dat de nieuwe Batman game mogelijk Arkham Legacy heet en dat de hele Batman-familie speelbaar gaat zijn.

Sabi heeft een reputatie met betrekking tot het lekken van informatie over games en is voor velen in de industrie een bekende bron. Nintendo schijnt Sabi al eerder een bevel tot stoppen te hebben gegeven. In een eerdere tweet meldt Sabi dat hij om deze reden niks kan zeggen over de zaken die spelen rondom Nintendo, maar zegt hij verder ook dat dit hemniet gaat weerhouden van het delen van informatie over andere bedrijven.

Sabi deelde nu informatie over de aankomende DC-game van WB Games Montreal. In twee tweets deelt Sabi de naam ‘Arkham Legacy’ en dat de gehele Batman-familie speelbaar lijkt te zijn.

WB Games Montreal lijkt eerder al hints te hebben gedeeldmet betrekking tot een nieuwe game voor de Batman-franchise. In een korte video die via hun Twitter-pagina is gedeeld zijn korte fragmenten te zien van andere symbolen, mogelijk gelinkt aan de nieuwe game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Maar... Bruce Wayne heeft geen ouders meer...

0
test

@Ryme staat ook geen Bruce Wayne familie, er staat Batman Familie 😏. Dus Robin en ehm... Catwoman waarschijnlijk. Oh en Alfred? Thee zetten enzo.

0
test

@Bayek79 In de tweet van Sabi staat nergens dat de Batman familie speelbaar is, dat maakt gamer.nl van ;) Maar zonder grappen; dit zijn natuurlijk alleen maar geruchten, zullen toch moeten wachten op officieel nieuws

0

Aanbevolen voor jou