Gerucht: Mogelijke details Red Dead Online verschenen | Gamer.nl

Gerucht: Mogelijke details Red Dead Online verschenen | Gamer.nl

Er zijn mogelijk details gelekt rondom de onlinemodus van Red Dead Redemption 2, Red Dead Online. Uit een recente datamining is onder andere op te maken dat spelers toegang hebben tot meerdere paarden en voertuigen evenals het kunnen duelleren met andere spelers.

Rockstar liet eerder weten dat Red Dead Online in november gelanceerd ging worden. Een exacte datum is momenteel nog niet bekend. Echter werd bij GTA 5 de onlinemodus twee weken na de lancering van de game uitgebracht. Indien dit ook het geval is met Red Dead Redemption 2, dan kan het binnenkort verwacht worden.

Over de content in de onlinemodus is tevens nog weinig bekendgemaakt door de ontwikkelaar. Rockstar gaf aan dat Red Dead Online gebaseerd wordt op de originele Red Dead Redemption en de gameplay van Red Dead Redemption 2 gaat gebruiken als fundering. Daarnaast gaat het constante updates krijgen met nieuwe content voor de komende paar jaren. De wereld in Red Dead Online krijgt dan ook een dag- en nacht-cyclus waar in de ochtend te zien is hoe mensen hun winkels openen en in de avond weer sluiten.

Red Dead Redemption 2

Nu heeft een recente datamine gegevens blootgelegd over mogelijke paarden en voertuigen die in Red Dead Online beschikbaar zijn. Zo wordt bekend dat spelers de mogelijkheid hebben om te beschikken over een eigen paard en voertuig evenals het bezitten van eigendommen zoals huizen. Aangezien dit nog niet bevestigd is, is het mogelijk dat het ook als toekomstige dlc uitgebracht kan worden voor de singleplayer-modus van Red Dead Redemption 2.

De gelekte voertuigen die mogelijk naar Red Dead Online komen zijn als volgt;

  • Paardenkar
  • Kleine koets
  • Voorraadwagen
  • Voorraadwagen met machinegeweer
  • Goederenwagon
  • Vrachtkar
  • Oorlogswagen

Daarnaast kunnen er ook nog een aantal paarden worden toegevoegd aan Red Dead Online;

  • Hungarian Half Bred
  • Mi ouri Fox Trotter
  • Dutch Warmblood
  • Turkoman

Red Dead Redemption 2

Naast voertuigen zijn er ook gegevens opgedoken over een 1v1 Deathmatch-modus in Red Dead Online. GTA Online had vergelijkbare content met de Adversary-modus waarin spelers het tegen elkaar konden opnemen. Indien de speler wordt gedood door een andere speler, kan men onder andere kiezen om de wet op de hoogte te brengen, te duelleren en om te onderhandelen.

Ook werd er een zogenoemde predator ability gevonden, echter is nog niet bekend wat het precies inhoudt. Volgens Rockstar Intel kan het mogelijk verwijzen naar de dieren in het wild. Uit de trophies van de game is al op te maken dat de dieren van de singleplayer-modus zich ook in de onlinemodus gaan begeven. De trophie in kwestie betreft het leveren van twintig voorwerpen bij de slager.

Ook wordt beweerd dat aan het begin van Red Dead Online een cutscene is inbegrepen waarin een ontsnapping uit de gevangenis te zien is. Daarmee wordt gesuggereerd dat het ook mogelijk is om een eigen personage samen te stellen. Als laatst werd er in de data naast een mi ie- en Deathmatch-modus ook een race-modus gevonden. De kans is aannemelijk dat deze huidige lijst nog uitgebreid gaat worden.

Red Dead Online verschijnt als bèta en wordt gratis beschikbaar voor alle spelers die in het bezit zijn van Red Dead Redemption 2.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou