Gerucht: Begin juni meer informatie over PlayStation 5-games

Gerucht: Begin juni meer informatie over PlayStation 5-games

In het juni-nummer van Official PlayStation 5 Magazine wordt mogelijk meer bekend gemaakt over de PlayStation 5 en een aantal van de games die erop uit gaan komen. Althans; als de twee gelekte afbeeldingen op Twitter kloppen.

Als we het Twitter-account van 'GermanStrands' mogen geloven, krijgen we in het juni-nummer meer nieuws over de nieuwe games voor de PlayStation 5 en de console zelf. De twitteraar plaatste namelijk een cover van het magazine en een aankondiging waarop 2 juni vermeld wordt, de datum waarop het blad uit zou moeten komen.

Of het gaat om de echte cover van het blad is niet bekend. Het kan heel goed zijn dat een creatieveling met Photoshop aan de gang is gegaan. Official PlayStation Magazine heeft de nieuwe uitgave nog niet onthuld. Mocht het wél daadwerkelijk gaan om de volgende uitgave van het bekende blad, dan komen we in ieder geval meer te weten over Horizon Zero Dawn 2. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is van een sequel van de RPG van Guerrilla, is het voor de hand liggend dat er een vervolg aankomt, ook op de PlayStation 5. De tweet is hieronder te bekijken.

Het nieuws lijkt bevestigd te zijn door het Twitter-account van de PS5-game Quantum Error via deze tweet.

De PlayStation 5 moet dit najaar wereldwijd uitkomen. Lees hier alle geruchten en bevestigde informatie over de nieuwe console van Sony.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou