Voodoo Extreme meldt dat een overijverige webmaster van VU Games de officiële Half-Life 2 website geupdate heeft met het nieuws dat, schrik niet, de game Goud is gegaan. De exacte datum is ook bekend, deze zou 23 november voor de VS zijn, voor ons is het nog even een week wachten, vanaf 1 december zouden wij aan de slag kunnen gaan met het vervolg van een van de best verkochte FPS-games allertijden.

Of dit allemaal betrouwbaar te noemen valt, is nog niet te zeggen. Ondertussen is het bericht verwijderd van de officiële HL2 site, maar Gamers-Depot schijnt er een screenshot van hebben gemaakt. Welke, helaas, nu weer van het net is gehaald.It appears some over eager webmaster at VU Games updated the official Half-Life 2 website with an announcement that Half-Life 2 has gone gold and will be in stores on Nov. 23rd. The story has since been pulled. On the bright side, Gamers-Depot posted a screen capture of it.

It might just be a lame hoax, but ya never know...Overigens is de vijfde fase van de Half-Life 2 preload onlangs begonnen. Hiermee hebben STEAM-gebruikers de mogelijkheid Counter-Strike: Source maps te downloaden. Het preloaden van Half-Life is gratis, voor het activeren ben je wel geld kwijt. Wanneer dat eenmaal gebeurt is kun je daadwerkelijk de game spelen.

Hoe dan ook, mocht het gerucht waar zijn, dan lees je het natuurlijk zo spoedig op mogelijk op Gamer.nl. Tot die tijd is het maar afwachten en hopen, want wat is er nou mooier dan Half-Life 2 op Sinterklaas-avond?

Met dank aan trig en mikando voor het melden van dit nieuws.