Nieuws
Twisted Metal

'Ontwikkelaar Destruction All-Stars van Twisted Metal afgehaald'

Ontwikkeling zou bij andere Europese Sony-studio zijn gezet

Geschreven door Michel Musters op
Volgens geruchten zou Lucid Games, de ontwikkelaar van Destruction All-Stars, door Sony van de ontwikkeling van een nieuwe Twisted Metal zijn afgehaald.

Dat claimt VGC te hebben vernomen. Vorig jaar werd al gemeld dat Lucid Games zou werken aan een nieuwe Twisted Metal. Inmiddels zou Sony de ontwikkeling daar hebben weggehaald - een reden is niet gegeven. 

De ontwikkeling zou echter wel worden voortgezet bij een andere in Europa gesitueerde first-party studio. Naast Lucid Games zijn andere Europese Sony-studio's het Amsterdamse Guerrilla Games, Firespire, London Studio, Media Molecule, Housemarque en het Utrechtse Nixxes Software. Sony en Lucid Games hebben op moment van schrijven niets bevestigd of ontkend.

Hoewel de nieuwe Twisted Metal-game niet officieel is aangekondigd, heeft Sony wel bevestigd dat er aan een televisieserie rondom de PlayStation-franchise wordt gewerkt. Anthony Mackie speelt hierin de hoofdrol. Mogelijk haakt de nieuwe game in op deze televisieserie.

Dit artikel delen:

Lees meer

Losstaande uitbreiding Serious Sam: Siberian Mayhem onthuld Gestolen EVGA-videokaarten duiken op in Vietnam
1

Reacties op: 'Ontwikkelaar Destruction All-Stars van Twisted Metal afgehaald'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    poklaan

    • 11 januari 2022 23:25
    Kut voor Lucid Games maar als gamer ben ik hier heel bij mee. Destruction AllStars is met alle respect gewoon een enorme kut game dus ik snap ook niet waarom Sony ze sowieso ooit aan Twisted Metal heeft laten werken.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.