Gerucht: Destiny 2 krijgt geen tweede grote uitbreiding

Gerucht: Destiny 2 krijgt geen tweede grote uitbreiding

Er zijn nieuwe mogelijke details gelekt over de toekomst van Destiny 2 en het volgende deel in de serie. Zo krijgt Destiny 2 waarschijnlijk geen tweede grote uitbreiding en nemen spelers het in Destiny 3 op tegen de ruimtedemonen bekend als de Veil.

In maart is het seizoen van The Drifter van start gegaan in Destiny 2. De nieuwe verhaallijn in het spel richt zich op het verleden van het mysterieuze personage The Drifter en op zijn relatie met de Nine. Ook is het maximale power-level dat spelers kunnen bereiken, verhoogd en is de Gambit Prime-spelmodus geïntroduceerd.

Op 4chan en de subreddit van Destiny zijn nu berichten verschenen die meer mogelijke details onthullen over de toekomst van Destiny 2 en het verhaal van de volgende game in de serie. De tekst is oorspronkelijk geschreven door de anonieme gebruiker AnonTheNine, die in het verleden ook juiste informatie bekendmaakte over de Forsaken-, Black Armory- en Jokers Wild-uitbreidingen vóórdat deze werden gelanceerd.

In het bericht wordt ten eerste verteld dat Destiny 2 waarschijnlijk geen tweede grote uitbreiding krijgt, wat in het eerste deel in de franchise wel het geval was met de Taken King en Rise of Iron. In plaats hiervan wordt het mogelijk om in het derde jaar van Destiny 2 een nieuwe Annual Pass aan te schaffen, welke één middelgrootte en meerdere kleinere uitbreidingen bevat.

Ook wordt veel nieuwe informatie gelekt over Destiny 3, waaronder drie locaties die ontdekt kunnen worden in het spel. Naast een terugkeer naar de planeet Venus, bekend uit Destiny 1, krijgen Guardians ook de mogelijkheid om Old Chicago en Europa te verkennen. Verder lijkt het erop dat het mysterieuze piramide-ruimteschip, welke te zien is aan het einde van het hoofdverhaal van Destiny 2, een nieuw endgame-gebied gaat zijn in het derde deel in de serie.

Destiny

Spelers krijgen in Destiny 3 te maken met een nieuwe soort vijand, de ruimtedemonen bekend als de Veil. In Destiny 2 wordt omschreven dat deze wezens een groenachtige huid en scherpe klauwen hebben en even sterk of zelfs sterker zijn dan de Guardians. Om de Veil te kunnen verslaan, gaan spelers in Destiny 3 geen gebruik maken van de Light, maar van de Darkness.

Destiny 3 gaat zich volgens het Reddit-bericht vooral richten op de fanatieke spelers. Zo moet het spel een stuk moeilijker zijn dan de vorige delen en bevat het meer rpg-elementen. Bovendien wordt het wellicht mogelijk om te vechten tegen andere Guardians in de open wereld van Destiny 3. In maart verschenen al geruchten dat het verhaal van het spel een stuk duisterder gaat zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuke game wel maar blijft jammer dat het zo group-focused is. Hopelijk dat ze daar in Destiny 3 verandering in brengen want ik heb om die reden tot op heden geen raid of nightfall strikes kunnen halen.

0
test

@Plectrum61 bungie site heeft een prima fireteam search voor elke content die je maar kan verzinnen....

0
test

Gelukkig komt er geen tweede uitbreiding, maar gaan ze hopelijk dus direct over naar deel 3, maar dan vraag ik mij af of het dit jaar dan nog wel uitkomt, gezien Borderlands 3 ook al uitkomt. Zou een stevige concurrentie zijn :o

0

Aanbevolen voor jou