Gerucht: Beelden gelekt van pc-versie Red Dead Redemption 2 | Gamer.nl

Gerucht: Beelden gelekt van pc-versie Red Dead Redemption 2 | Gamer.nl

Er is een video verschenen op YouTube waarop vermoedelijk beelden te zien zijn van Red Dead Redemption 2 op de pc. In de video is vooral te zien hoe de speler met de muis door het pauzemenu navigeert bij grafische instellingen.

In de van de video benoemt de bron dat het kanaal waarop de originele versie van de video stond ondertu en verwijderd is. Dit kan de indruk wekken dat Rockstar wil voorkomen dat de beelden zich verspreiden. Echter is hier momenteel nog slechts sprake van een gerucht en is tot nu toe nog niets bevestigd door de ontwikkelaar.

De video heeft daarentegen wel de kwaliteit. Dit kan betekenen dat het hier kan gaan om een legitieme pc-versie van Red Dead Redemption 2. Zo is te zien hoe de muis beweegt over verschillende instellingen en zijn er speciale iconen afgebeeld voor opties die refereren naar knoppen op de toetsenbord. Ook zijn er instellingen te zien, zoals resolutie, type beeldscherm, en VSYNC, die alleen te veranderen zijn bij een pc-versie van de game. Ook is er linksonder in beeld kort een 'Build'-versie te zien.

Reacties onder de betreffende video's zijn verdeeld, maar toch gaan vele kijkers ervan uit dat er binnenkort een pc-versie van de populaire game gaat verschijnen. Zo was er destijds met GTA 5 hetzelfde gebeurd, waar men een video te zien kreeg en dezelfde grafische opties werden getoond. Dit bleek achteraf echte beelden te zijn van de pc-versie. Of dit ook het geval is voor Red Dead Redemption 2, is momenteel nog maar de vraag.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou