Geohotz is van mening dat het geen goede actie is geweest, "ook al was de aanval gericht op eikels zoals Sony." De hacker stelt dat het leuk is om eigen software op een apparaat draaiend te krijgen en te prutsen met de beveiliging, maar niet om een server te hacken en persoonlijke informatie op te vragen. 

Hotz legt de schuld niet alleen bij de hackers maar ook bij Sony zelf: "De fout ligt bij de leidinggevenden die aan hackers de oorlog hebben verklaard, lachend spraken over het idee dat mensen ooit de beveiliging van het bedrijf zouden kraken, constant klaagden over piraterij en steeds meer advocaten inhuurden terwijl ze beter een expert op het gebied van beveiliging in dienst konden nemen." 

Tot slot richt Hotz zijn woorden nogmaals tot de hacker verantwoordelijk voor het kraken van PSN. "De schuldige heb ik twee dingen te melden: je hebt overduidelijk talent en zult in de toekomst genoeg geld gaan verdienen (of een celstraf krijgen en failliet gaan). Wees geen klootzak door de persoonlijke informatie van mensen te gaan verkopen."