Nieuws
Call of Duty: Modern Warfare 2

Gelekte CoD: Modern Warfare 2-beelden bevestigen DMZ-modus

American Football-spelers klappen uit de school

Geschreven door Michel Musters op
Via uitgelekte beelden van een Call of Duty: Modern Warfare 2-multiplayerevenement is te zien dat de geruchten over een zogeheten DMZ-modus lijken te kloppen.

Onlangs werd er een geheim Modern Warfare 2-evenement gehouden voor spelers van de LA Rams, een American Football-team. Diverse spelers hebben allerlei foto's en bewegende beelden van de game getweet, ondanks dat dit waarschijnlijk niet de bedoeling was. Sommige spelers hebben de tweets inmiddels alweer verwijderd, al hebben fans en websites als CharlieIntel het beeldmateriaal opnieuw gedeeld.

In de beelden waren onder andere multiplayerlobby's te zien. Op één van de foto's is te zien dat er een modus genaamd DMZ bestaat in de game. Over DMZ gaan al een tijdlang geruchten. Het zou een Escape From Tarkov-achtige modus worden waarin uiterst realistische gevechtssituaties en eventuele rpg-elementen zitten. De geruchten rondom deze modus gaan al sinds afgelopen lente, en met de geplaatste foto is het bestaan dus zo goed als bevestigd.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc - inclusief Steam. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward, dat ook werkt aan Warzone 2.0, dat naast de eerste Warzone zal bestaan en ook later dit jaar moet verschijnen.

Eerder vandaag werd bekendgemaakt dat Activision en ontwikkelaar Infinity Ward aanstaande zondagnacht meer informatie over Modern Warfare 2 delen tijdens Call of Duty League Championship.

Dit artikel delen:

Lees meer

Final Fantasy 14-servers in VS kampen met DDoS-aanval Lek voorspelt AMD Ryzen 7000-onthulling op 29 augustus
0

Reacties op: Gelekte CoD: Modern Warfare 2-beelden bevestigen DMZ-modus

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.