Gelekte CoD: Modern Warfare 2-beelden bevestigen DMZ-modus

Gelekte CoD: Modern Warfare 2-beelden bevestigen DMZ-modus

Via uitgelekte beelden van een Call of Duty: Modern Warfare 2-multiplayerevenement is te zien dat de geruchten over een zogeheten DMZ-modus lijken te kloppen.

Onlangs werd er een geheim Modern Warfare 2-evenement gehouden voor spelers van de LA Rams, een American Football-team. Diverse spelers hebben allerlei foto's en bewegende beelden van de game getweet, ondanks dat dit waarschijnlijk niet de bedoeling was. Sommige spelers hebben de tweets inmiddels alweer verwijderd, al hebben fans en websites als CharlieIntel het beeldmateriaal opnieuw gedeeld.

In de beelden waren onder andere multiplayerlobby's te zien. Op één van de foto's is te zien dat er een modus genaamd DMZ bestaat in de game. Over DMZ gaan al een tijdlang geruchten. Het zou een Escape From Tarkov-achtige modus worden waarin uiterst realistische gevechtssituaties en eventuele rpg-elementen zitten. De geruchten rondom deze modus gaan al sinds afgelopen lente, en met de geplaatste foto is het bestaan dus zo goed als bevestigd.

Call of Duty: Modern Warfare 2 komt op 28 oktober naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc - inclusief Steam. De game wordt ontwikkeld door Infinity Ward, dat ook werkt aan Warzone 2.0, dat naast de eerste Warzone zal bestaan en ook later dit jaar moet verschijnen.

Eerder vandaag werd bekendgemaakt dat Activision en ontwikkelaar Infinity Ward aanstaande zondagnacht meer informatie over Modern Warfare 2 delen tijdens Call of Duty League Championship.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou