'Geen remaster, vervolg of pc-versie van Bloodborne in ontwikkeling'

'Geen remaster, vervolg of pc-versie van Bloodborne in ontwikkeling'

Een betrouwbare insider laat weten geen bewijs te hebben gevonden van een vervolg, remaster of pc-versie van Bloodborne.

Dat meldt ResetEra-lid Omnipotent. De persoon in kwestie heeft wel vaker informatie over FromSoftware-games op voorhand gevonden, maar geeft nu aan dat het hem onwaarschijnlijk lijkt dat fans binnenkort iets rondom Bloodborne kunnen verwachten.

"Gedurende mijn tijd als insider heb ik veel gehoord over waar FromSoftware aan heeft gewerkt de afgelopen paar jaar, waaronder Sekiro en Elden Ring, maar ook de Demon's Souls-remake, Dark Souls Remastered, Metal Wolf Chaos, Deracine en dingen die nog niet zijn aangekondigd. Ik heb in al die jaren nooit iets gehoord over Bloodborne, zelfs niet toen ik er actief naar zocht. Geen vervolg, remaster, pc-versie of ook maar een patch. Ik heb niets vernomen, in ieder geval niet van betrouwbare bronnen."

Bloodborne verscheen in maart 2015 voor PlayStation 4 en blijft een van de populairdere spellen die FromSoftware heeft ontwikkeld. Fans hopen dan ook al geruime tijd op een vervolg, remaster of pc-versie. FromSoftware brengt later deze maand wel hun nieuwe game uit, Elden Ring.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Niet dat ik je tegen wil spreken, maar Tom Holland en de regisseur van Uncharted zei dat ze een film willen maken, maar dat ze Sony nog niet hebben overtuigd. Ik had tevens ook gelezen dat Bluepoint niet aan een remake werkt, maar een een nieuwe titel, dus misschien wel een nieuwe Jak game zoals jij zegt. (denk het niet, maar dat is wel mogelijk)

0
test

@Messtranor Bluepoint heeft zelf aan aangegeven aan iets compleet nieuws te werken en niet een remaster of remake. Dus tenzij ze 2 projecten in ontwikkeling hebben is dat compleet lulkoek.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Demon's Souls is meer dan 10 jaar oud en heeft nooit een sequel gekregen - ik snap niet dat mensen zo vol willen blijven houden dat Sony interesse heeft in sequels op die games. From Software zelf wel natuurlijk, vandaar dat Dark Souls bestaat. En in dat straatje vermoed ik dat het FromSoft zelf is die nee heeft gezegd tegen een volgende exclusive. Elke game die ze produceren verkoopt toch als zoete broodjes, waarom zouden ze. De PC releases zijn ook een natte droom, jammerlijk. De games die Sony mondjesmaat op de PC willen laten druppelen zijn games van studios waar PC gamers anders nooit mee in aanraking zouden komen (zonder Playstation console). From Software games daar zijn PC gamers meer dan bekend mee, met die studio kunnen ze niet aan persoonlijke branding doen. Naughty Dog daarentegen... daar verwacht ik nog wel iets van op de PC.

0

Aanbevolen voor jou